Friday, July 2, 2010

Erämaasta huuto kantautuu


 Vaan netti ei sinne kantaudu. Blogi ollut pimennossa ja me mukavassa mediattomassa tilassa. Meidän oma pikku punaniska on juossut rantadyyneillä kilometrejä ja me vastaavasti kulutettu laudanpohjia meressä. Kaikki ollaan opittu uutta ja nautittu olemisesta ilman minkäänlaista pakkoa. Kymmenen päivää rannalla takana. Neljä loistavaa surffipäivää, kaksi tuuletonta ja loput hyviä ja kevyen leppoisia ajopäiviä.


 Viimeiset pari päivää olivat lähes tuskaisia. Lämpötila nousi päivisin pitkälti yli 30 asteen ja laski keksiyön muutamaksi tunniksi vajaaseen 25. Lämmön plussaa on ollut iltapäivän tasaiset termiset tuulet ja miinukset hyttysillä maustetut tukalan kuumat yöt. Mutta kuten aina Beauducista lähtiessä meidät valtaa sama tunne, pidemmäksi aikaa olisi voinut jäädä. Jotain jäi vielä surffaamatta ja kokematta tosin samalla emme malta olla vastaamatta sivilisaation kutsuun. Hiekaton sänky ja lämmin suihku on poikaa. Vielä Ranskassa, mutta jo tänään Sveitsin maalla.






3 comments:

MarttaK said...

Hyvä SurfArk!!! Terkut Tanskasta! Täällä myös huhhelle, tuulta odotellessa..ehkä sunnuntaina jotakin...hyvää Sveitsiä ja terkkuja keksimanille!

Anonymous said...

Kl 23.00 n.20 lämmintä kesä tälläkin avistuken vähemmän kun teillä.Terkkuja Sweitsin väelle ja halit piparipojalle t.mo

Anonymous said...

Kl 23.00 n.20 lämmintä kesä tälläkin avistuken vähemmän kun teillä.Terkkuja Sweitsin väelle ja halit piparipojalle t.mo