Wednesday, June 27, 2012

Tälle saarelle muutetaan

Saari oli juuri niin upea kuin olimme odottaneet. Tosin ilmeisesti niin "kaukana merellä" ettei nettiyhteydet juuri ottaneet toimiakseen. Postaukset jäivät vähiin.


Olimme päättäneet, että olisimme saarella niin kauan tai lyhyen aikaa kuin mikä tuntuisi hyvältä. Viikko meni hujahtaen ja lähtöpäätös oli lopulta ennemmin järkipäätös kuin tunne tai tarve. Näihin päiviin mahtui useampi hyvä surffipäivä ja pari aivan loistavaa sellaista. Parhaimillaan tuuli yli 30
solmua ja aaltoa ajoi rantaan. Rannan läheisyyteen sai helposti auton joten kamoja ei tarvinnut kaantaa kilometrikaupalla. SUP tapahtuman vuoksi oli rannan mukavan hökkelikioskin ympärille rakennettu SurfLounge jonka tiloista saimme nauttia jopa ihan rantabileiden merkeissä.
Hieno paikka! Näin lomasesongin alkumetreillä tilaa oli paljon, mutta muutaman viikon kuluttua on tilanne aivan toinen. Turisteja tulee valtavasti, mutta rantaa on kyllä niin paljon, että siitä useammalle surffarille riittää.
Perheemme pienin oli sitä mieltä, että hän haluaa muuttaa saarelle. Ja aikoo opetella puhumaan ranskaa koska leikkikaverit saarella puhuivat niin omituista ruotsia. Mahtavaa, sillä näin saisi mamma oman pikku tulkin!




1 comment:

Anonymous said...

Tule ikävä mutta täytyy varmaan tulla käymään!!