Thursday, May 6, 2010

Polkien mennen tullen

Fillarit testattu! Pyörät otetaan mukaan matkan päälle. Ajatuksena on, että toisinaan voisi olla kätevämpi ja mukavampi edetä polkien kuin autossa ilman ilmastointia. Tuulettomiakin päiviä väkisin joka kesään mahtuu joten jonkinsortin actionia voi sitten polkien järjestää.
Noahlle on istuin minun pyörän tarakalla. Minua hiukan huolestutti miten koko homma toimii. Mitä jos poika ei tykkäisikään istuimessa istua? Turhaan (taas) murehdin. Poika hihkui tyytyväisenä takana, pärisytteli töyssyissä ja tuntui komentavan lisää vauhtia. Mies tosin valitteli maisemista...sanoi että oli ennen voinut katsella takapuoltani, mutta nyt sen peittää violetti istuin.

2 comments:

Juju said...

Mahtavaa, että pyörät mahtuu mukaan! Mutta jonkun pitää vissiin ajaa se autokin seuraavaan paikkaan jos tosissanne etenette, vai käytetäänkö pyörää piipahduksiin lähikylissä kun majoitutte useamman yön samaan paikkaan? Mies vois ehkä tehdä kaupat ja ottaa itse sen istuimen taakseen...mut mitäs siitä sun maisemat tykkäis?

Ma - Pa said...

Pyörillä poljetaan pikkusia lenkkejä. Kauppareissuja ja lounastaukoja pikkukyliin joihin ei autolla viitsi ahtautua. Ja jos haluaa nauttia lasin kylmää roseeta lounaan kanssa niin ei tarvii kuskia arpoa.
Istuin jääköön mun tarakalle. Lisäpaino tehostaa mukavasti Maman poljennan ja eipä tarvitse maisemista mököttää.