Wednesday, June 9, 2010

Fast Forward

Jos ei rengasrikko vielä tuntunut miltään niin järjetön ukkosmyräkkä oli meille jo liikaa. Etenimme tänään noin 300 km ja päätimme ettei sateessa leirin pystyttäminen kiinnostanut. Hakeuduimme pikkukylään ja sen Gasthausiin. Loistava päätös. Lämmin suihku, Noah sai juosta istutut kilometrit jaloistaan ja me nautimme ravintolan ruuasta huoneessa telkkarin edessä. Joskus niin helppo on niin oikein.

If a flat tire was not enough we really did not either appreciate the thunderstorm that came upon us. After driving 300 km putting up a camp in rain did not feel tempting. We drove to a small village and its Gasthaus, A brilliant idea. A warm shower, Noah got to run his feet thired and we enjoyed food from the restaurant in front of the tv. Sometimes the easy way is the right way.

5 comments:

Anonymous said...

Wow, no onneksi nämäkin tapahtuivat ns. ihmisten ilmoilla eikä jossain "keskellä ei mitään" etelä-Ranskassa :-) Toivottavasti onni suosii tästä eteenpäinkin eikä tule mitään ihmeellisyyksiä.

Tänne kuuluu hyvää, ollaan pyöräilty miltei joka päivä ja tänään pitäisi pyöräillä hakemaan Nean passi. Sitten ollaan menossa perjantaina kesäjuhliin ja Nea jää isovanhempien kanssa ekan kerran vähän pidemmäksi aikaa kotiin ;-)

Halit,

Satu, Ondrej & Nea

Anonymous said...

Nyt on sitten sitten rajut kokemukset ja ilmat koettu.Toivotaan parempi jatkoo oo!!T.Mo

MarttaK said...

No johan teillä tapahtuu! Blogia on ilo lukea. Taitonne ilmaista tapahtumia on mahdottoman makea! Viima-tiimi starttasi juuri Vuosaaresta kohti Rostockia!

Anonymous said...

Nurmikko leikattu ja voi hyvin.
Eikä muitakaan ongelmia täällä
päin renkaat ehjänä ja muutenkin ok. Teillä tuntuu olevan lystiä ja onni matkassa jatkakoon se mukaanne edelleen. Mielenkiinnolla
seurallen ja aamulla vilkuoillen.
Pa

Ma - Pa said...

Satu, eihän sitä vielä tiedä mitä sitten siellä "keskellä ei mitään" tapahtuu. Onhan autossa taas 4 ehjää pyörää jotka voivat poksahtaa.. Kiva että pääsitte perjantaina ulkoilemaan kahdestaan. Jännää!

MarttaK, Mahtavaa matkan alkua. Kiitos kohteliaisuudesta -iskee ramppikuume... :)

Pa, sormet ristissä.