Wednesday, June 16, 2010

Hangon keksi


Ollaan todellisen keksikaverin matkassa. Valloittavalla hymyllä ja iloisella vilkutuksella on Noah keränyt suosiota joka paikassa. Ja tämä suosio tuntuu palkitsevalta sillä sellaisen saaliin on heppu kerännyt. Jos ei joku tätönen jossain tarjoa täytekeksiä niin sitten on joku kerennyt mandariinin tai muuta ukolle kantaa. Ja mistään ei ole pikkumies kieltäytynyt. Mikäköhän piparimies meillä on kasvatuksessa?

Muuten on mielyttävä arki päässyt laskeutumaan reissun ylle. Surfataan, syödään ja nukutaan -kaikki mukavassa tasapainossa. Huomenna lähdetään taas liikkeelle. Yritetään ajaa noin 300-400 km, mutta emme ota tarkkaa tavoitetta ja määränpäätä. Katsotaan minne keretään hyväntuulisina. Ihannetilanne olisi että saapuisimme Beauducin rannalle viikonlopun jälkeen. Siellä olisi sitten taas hyvä nauttia laadukasta arkea pari viikkoa.

2 comments:

marttaK said...

Moikka team Surf Ark! Viima - tiimi saapui juuri Martiguesiin. Teitä täällä jo odotellaan!

Tänne ei ole ennusteen mukaan tulossa isoja sateita, enemmän NIzzan suunnalle. Nyt tosin ukkostaa ja pientä sadetta aamuun luvassa. Toivottavasti nähdään viimeistään alkuviikosta!

Ma - Pa said...

Sinnepäin ollaan jo kovasti matkalla. Nyt hilkkua ennen Lyonia. Katotaan mitä vauhtia päästään mutta veikkaan et saavutaan nurkille joskus su-ma. Tekstaillaan! Nauttikaa! Tuleeko?