Saturday, June 12, 2010

Paal 9



Hollannissa. Ajettiin torstaina suorinta reittiä Texelin saarelle harmaan ja sateisein lakeuden läpi. Koko saari tuntui suurelta vikatikiltä -kurja keli, turisteja simona ja leirintäalueet olivat tyyliin jalkapallokenttiä sateliittiteevee yhteyksillä. Lopulta löytyi se meidän paikka dyynien ympäröimänä. Ja heti seuraavana päivänä ramppasimme sateessa rantoja kurkkimaan. Heti helpotti kun tajusimme saaren rantojen potentiaalin ja kun vielä säätiedot lupasivat lauantaille parempaa keliä ja tuulta niin mikäs meidän oli odotellessa.
Tänään on sitten Se Lauantai. Vaan ei tuule. Tosin ei myöskään sada. Odottelemme keliä Paal 9 -rannan kahvilassa. Kyllä se sieltä tulee. Ja ennen kaikkea -meillä on aikaa!

3 comments:

Anonymous said...

Teillä ei tuule mutta meille sitä enemmän,pitäis melkein olla kiviä taskussa että pysy paikalla.Nyt ei sataa mutta on sitäkin tullut koko aamupäivän.Voi hyviin t.mo

Ma - Pa said...

Tuulta tuli, mutta kivet jätettiin keräämättä kun se nyt sen verran kevyeksi jäi. Onneksi otettiin Noahlle sadetakki ja kurahousut mukaan sillä ne ovt olleet jo useasti käytössä! Ja Noah tykkää!

Juju said...

hiano näköalakahvila -
Pus täältä taas!